10 steg til seriøs fotballbetting

I likhet med matlaging er fotball veldig moro, og jeg nyter den samme spenningen når jeg skal til å plassere en innsats på fotball som når jeg skal lage et deilig måltid.

Det er dog ikke moro med et måltid eller et fotballspill som ender dårlig. Jeg har jobbet hardt for å sørge for at jeg ikke tilbereder et dårlig måltid. Hvordan vil du like å lykkes når du spiller på fotball?

 • Steg du kan ta for å bli bedre
 • Hvordan reagere når du vinner og taper
 • Seriøs betting betyr seriøs holdning

Seriøs fotballbetting er ikke lett, og nedenfor finner du noen flotte tips som kan hjelpe deg på vei. Du må dog være forberedt på å gjøre jobben som trengs om du ønsker å få fortjeneste når du spiller på fotball.

Så, er du klar til å bli seriøs med fotballbeting og høste belønningene? La oss begynne!

1.  Start med det grunnleggende

Som erfaren kokk har jeg noen ganger muligheten til å lære opp nye kokker. Selv om mange av disse har laget mat hjemme, har ingen av dem laget mat under press slik det er på en god restaurant. For å sette dem i gang går jeg alltid gjennom det grunnleggende. Uten dette er alt det andre meningsløst.

 • Forstå terminologien
 • Forstå spillmarkedene
 • Bruk tid på å lære

Det samme gjelder seriøs fotballbetting. Du kan ikke forvente å ta fotballbetting seriøst om du ikke forstår de grunnleggende markedene som er tilgjengelig hos bookmakerne. Så, vi skal begynne med de grunnleggende fotballmarkedene du må forstå for å kunne ta spill på fotball seriøst.

Spill på kamp

Spill på kamp kalles også 1×2 betting, der “1” er hjemmelaget, “2” er bortelaget og “x” er uavgjort. Dette er vanligvis det første markedet på listen til de fleste bookmakere på nettet, og det er veldig rett frem. Du må spille på om du tror kampen vil ende med hjemmeseier, borteseier eller uavgjort.

Begge lag scorer

Dette er et annet viktig marked for seriøs fotballbetting. Dersom du noen gang har sett på spilltips på nettet, har du helt klart sett markedet for begge lag scorer. Når du spiller på dette markedet må du enten spille på at begge lag scorer ved å spille på “ja” eller spille på at ingen lag scorer og sette innsatsen din på “nei”.

Korrekt resultat

Korrekt resultat er et annet stort spillmarked. Det brukes kanskje ikke så ofte som de to markedene over da det er vanskeligere å spå. Oddsen er imidlertid veldig god og enhver person som er seriøs når det kommer til fotballbetting må ha en forståelse for markedet korrekt resultat.

Første målscorer

Dette er et populært marked for alle som spiller på fotball. Du må forutse hvilken spiller som vil score kampens første mål. I likhet med markedet korrekt resultat er dette ikke lett, men det kan gi en god fortjeneste dersom du lykkes.

Handikapp-betting

Handikapp-betting er en annen favoritt blant de som spiller seriøst på fotball. Dette markedet er ikke så lett å forstå som noen av markedene over, men det handler om å gi et av lagene et forsprang og det andre laget et handikapp. Dersom Manchester City, for eksempel, får et 1-måls-handikapp må de vinne kampen med to mål for at spillet skal være en vinner.

In-Play betting

In Play betting er en av de store nye introduksjonene til spill på nett. Det gir deg muligheten til å spille på en fotballkamp mens den utfolder seg på banen. Dette er et annet viktig marked for alle som spiller seriøst på fotball, og du må bli vant med in-play betting dersom du ønsker å komme videre.

Akkumulator

En akkumulator involverer kombinasjonen av to eller flere spill i ett spill. Du kan, for eksempel, forutse utkommet av fem fotballkamper og legge dem sammen i et spill for å øke oddsen. Dersom en kamp ikke går i din favør vil du tape spillet. Dermed er det en strategi med høy risiko, som ikke brukes så ofte blant de som spiller seriøst på fotball.

Nå forstår du det grunnleggende innen markedene for fotballbetting samt terminologien. Da kan vi gå inn på kjøkkenet og skru på ovnen, mens vi ser på de andre stegene innen seriøs fotballbetting.

2. Analysering av ingrediensene

Alle rettene jeg lager inneholder flere ingredienser, og jeg studerer hver og en av dem for å sørge for at du vil være en flott kombinasjon når jeg skal lage det perfekte måltid. Jeg kaster ikke en rett sammen uten forståelse for elementene den består av. Dersom du ønsker å være seriøs med fotballbettingen din, bør du aldri plassere en innsats uten å kjenne til faktaene rundt en kamp eller turnering.

 • Analyse
 • Kjenne fakta
 • Undersøkelser

Det finnes flere aspekter ved en fotballkamp som du kan analysere før kampen for å hjelpe deg med å plassere riktig spill. Nedenfor finner du de viktigste.

Nyheter om laget

Vent på nyheter om lagene før du plasserer spillet ditt. Dersom et lag er avhengig av en spiller for å score mål, og han har blitt skadet under trening og mister kampen, vil du bli knust dersom du har spilt på det laget. Vent til du kjenner laget før du plasserer spillet ditt.

Form

Du bør alltid studere formen til begge lagene før du plasserer spillet ditt. Seriøs fotballbetting betyr å analysere lagene og prøve å plukke ut trendene. Spiller et lag bra hjemme? Scorer bortelaget mange mål når de spiller på bortebane? Har det ene laget vært uslåelig i mange kamper? Har det vært mange mål i tidligere møter mellom lagene? Dette er bare noen av spørsmålene du bør stille deg selv før du plasserer innsatsen din.

Motivasjon

Seriøs fotballbetting inkluderer å se på en kamp fra alle mulige vinkler og en av disse er spillernes motivasjon. En gruppe spillere som kjemper for livet på bunn av ligaen er mer motiverte til å vinne kampen enn et lag som har sikret seg tredjeplass i ligaen, men har en Champions League finale neste uke.

Laget som kjemper mot nedrykk vil være underlegne, men de vil også være det laget som er mest bestemt på å vinne kampen. Det kan gjøre en stor forskjell for spillet ditt, samtidig som oddsen ikke endrer seg.

3. De beste ingrediensene

Det finnes mange steder der jeg kan kjøpe de beste ingrediensene, men jeg ser meg alltid rundt for å finne det beste. Å ha et valg betyr at det alltid er en forhandler eller matvarebutikk som tilbyr meg en bedre avtale enn det første jeg fant.

 • De beste oddsene
 • Sammenlign odds
 • Spill alltid på de største oddsene

Det samme gjelder for fotballbetting, og du må se på de ulike bookmakerne for å finne de beste oddsene. De som deltar i seriøs fotballbetting sammenligner alltid oddsene til de forskjellige bookmakerne for å finne den beste oddsen på markedet.

Se for deg at du plasserer et spill, og rett etterpå finner du det samme markedet til en mye bedre odds. Hver euro teller når du driver med seriøs fotballbetting, og du har ikke råd til å spille på annet enn de beste odds.

4. Å finne verdi

Når jeg leter etter ingredienser til kjøkkenet mitt, ser jeg ikke bare etter produktene med de laveste prisene. Jeg ser også etter de som gir best verdi. Jeg ønsker, for eksempel, ikke å kjøpe grønne bønner om prisen jeg blir tilbudt ikke tilsvarer bønnenes kvalitet. Jeg vil bare kjøpe dem om jeg føler at jeg får verdi for pengene, og det samme prinsippet gjelder for oddsen når du spiller seriøst på fotball.

 • Odds som gir verdi
 • Din egen avgjørelse
 • Spill bare når det er verdi

Å finne verdi når du spiller på fotball handler i hovedsak om å lokalisere odds som du tror er i din favør. Mye av tiden vil fotballoddsen være i favør av bookmakeren, men det finnes tilfeller der de er i din favør og du må lære deg å identifisere dem og benytte deg av dem.

Det er ikke lett, og det kreves en spesiell bedømmelse for å vite når odds som gir verdi er tilgjengelige. De som er seriøst involvert i fotballbetting tar seg tid til å studere oddsen, og finne den de tror har verdi. Det finnes ikke et gitt sett med kriterier, og du må bruke din egen kunnskap og undersøkelser for å finne odds som gir stor verdi.

5. Føre oversikt

Når jeg bestiller produkter til kjøkkenet mitt fører jeg alltid oversikt over hva jeg kjøper. Jeg må registrere dette med tanke på skatten, men jeg liker også å vite hvor mye jeg bruker og om en vare viser seg å gi verdi for pengene.

Dersom du ønsker å bli seriøs når det kommer til fotballbetting, må du alltid føre oversikt over spillene dine. Du kan lage et oppsett på datamaskinen din, og notere ned størrelsen på innsatsen, type spill og resultatet.

 • Noter ned alle spill
 • Identifiser trender
 • Overvåk forbruket ditt

Dette er tre enkle ting, men over tid vil du bygge en stor oversikt over fotballbettingen din. Først og fremst er dette en god måte å føre oversikt over hvor mye penger du bruker og hvor mye du vinner eller taper. Husk at du aldri bør bruke mer enn du har råd til, og dersom du setter en grense for deg selv hver uke eller måned, vil det å føre oversikt gi deg mulighet til å se om du holder deg innenfor grensene dine.

For det andre vil det å føre en oversikt hjelpe deg med å identifisere trendene i spillingen din. Seriøs fotballbetting handler om å bruke styrkene sine. En oversikt vil vise deg om du får fortjeneste på et spesifikt marked. Når du har plassert nok innsatser til å ha fått et godt mønster, kan du vurdere hvilke fotballmarkeder som er best for deg. Deretter fortsetter du å bruke disse samtidig som du unngår de der du ser at du taper penger.

6. Å beholde roen på kjøkkenet

Det er flere ting som kan gå galt når jeg lager mat. Jeg har mange eksempler på ganger da noe har skjedd, der det ville ha vært lett å få panikk og miste kontrollen.

En gang opplevde jeg at et elektrisk apparat begynte og brenne, og mens noen fikk panikk beholdt jeg roen og hentet brannslukningsapparatet. Jeg lærte også at apparatet ikke må stå med kontakten i når det ikke er i bruk.

 • Behold disiplinen
 • Vit når du skal gå din vei
 • Aldri jag etter tap

Seriøse og profesjonelle mennesker som satser på fotballbetting vet hvordan de skal beholde disiplinen under tøffe omstendigheter. En av de verste følelsene når du spiller på fotball kommer når du har gjort mange forhåndsundersøkelser og likevel taper spillet ditt. Du stiller spørsmålstegn med tiden du har brukt på spillet. I slike situasjoner plasserer de som spiller bare av og til umiddelbart et nytt spill. De gjør det uten å tenke fordi de er sinte og vil vinne tilbake det de har tapt.

Du må beholde disiplinen din, uansett hva som skjer. Spør enhver som er involvert i seriøs fotballbetting hva det mest vanskelige men likevel viktigste aspektet med fotballbetting er, og svaret vil være å beholde disiplinen.

Dersom du prøver å vinne tilbake det du taper, vil du bare ende opp med å tape mer penger. Ikke gjør det.

7. Motstå fristelsen

Jeg baker mange kaker, og når jeg gjør det blir jeg veldig fristet til å spise en selv. Jeg elsker kake, og når jeg baker vurderer jeg alltid å bake en til meg selv som en belønning når jeg er ferdig. Om jeg gjorde det ville jeg spise flere kaker i uken, og det ville ikke være bra for meg.

 • Motstå risikable spill
 • Akkumulatorer fungerer sjelden
 • Store odds finnes av en grunn

.Jeg har klart å motstå fristelse og det samme gjelder for seriøs fotballbetting. Når du skanner markedene vil du se mange tilbud fra bookmakerne og akkumulatorer. Oddsene lenket til disse er fantastiske. I noen sekunder kan du se pengesedlene fly forbi øynene dine, og du vet at dersom du kan lande bare en 8-ling akkumulator så ville du vinne stort.

Realiteten er at slike akkumulatorer sjeldent gir gevinst, og du vil kaste bort alt ditt harde arbeid dersom du ikke motstår fristelsen og plasserer en innsats på en akkumulator eller lignende med massive odds.

Ja, noen ganger hender det at en akkumulator vinner, men det er ikke veldig ofte det skjer. Med mindre du har identifisert ekte verdi i en akkumulator eller lignende spill, bør du holde deg unna.

8. Fjern følelsene fra arbeidet ditt

Det skjer noen ganger at en gjest ber om en rett jeg har brukt mange dager på å perfeksjonere, bare for å be om å få den uten en spesiell ingrediens. Det kan være en saus eller en grønnsak, men uansett hva det er så liker jeg ikke å fjerne ingredienser fra rettene mine.

For å opprettholde et vellykket kjøkken kan jeg ikke tillate at følelsene mine fjerner meg fra hva gjesten ønsker å spise. Det er min jobb å gi dem det de ber om, uansett hva jeg føler om situasjonen.

 • Ikke la følelsene komme i veien for avgjørelsene dine
 • Spill aldri på laget ditt
 • Fjern alle forstyrrelser

Seriøs fotballbetting er et annet aspekt av livet mitt der jeg ikke kan tillate følelsene mine å komme i veien. I likhet med de fleste andre fotballfans støtter jeg en fotballklubb, og når de spiller ønsker jeg at de skal vinne. Det er dog ganger jeg vet at statistikken sier at de vil tape kampen, men hjertet mitt forteller meg at jeg skal spille på at de vinner.

For å forhindre denne interessekonflikten har jeg sluttet å spille på fotballmarkeder som involverer mitt favorittlag. Det er en enkel måte å forhindre konflikter på, og jeg kan konsentrere meg om å plassere innsatsen min uten å bli distrahert av tanken på at jeg spiller mot mitt eget lag.

9. Bli en spesialist

Slik jeg tidligere har nevnt liker jeg å bake kaker, og anser det for å være en av mine spesialiteter. Jeg mottar mange ordre på kaker på grunn av min ekspertise, og dersom jeg skal være med i en konkurranse vil det være en bakekonkurranse. Det er fordi det er der jeg ville hatt de største vinnersjansene.

 • Forstå ligaen din
 • Bruk lokal kunnskap
 • Desto mindre kjent ligaen er, desto bedre er oddsen

Jeg bestemte meg allerede i ung alder å fokusere på bakingen, og det er derfor jeg har utviklet meg til å bli en virkelig dyktig baker. Dette prinsippet gjelder også for seriøs fotballbetting. Noen spillere vet mye om en spesiell liga og lagene i den ligaen. Det spiller ingen rolle om det er engelsk Premier League eller ligaen i Vietnam, desto mindre kjent ligaen er, desto bedre er det.

Dersom du har tilgang til tyske Oberliga Bremen, og har sett mange kamper i denne ligaen, hvorfor ikke bruke det når du spiller? Du finner garantert overlegne odds på kampene på det nivået, og det betyr større fortjeneste.

10. Mentalitet

Seriøs fotballbetting handler like mye om din mentale tilnærming som om noe annet, og du må få det jeg kaller “mesterens tenkemåte”. Det er noe jeg bruker på kjøkkenet fordi en mester fokuserer på sine egne prestasjoner og lar seg ikke påvirke av andre.

Jeg har mange mennesker som hjelper meg på kjøkkenet og jeg blir glad når de kommer med egne ideer. Det er dog jeg som er ansvarlig og jeg må ta ansvar for mine handlinger, enten resultatet blir godt eller dårlig.

 • Ta ansvar
 • Aksepter tap som din feil
 • Stopp aldri læreprosessen

Når du spiller på fotball er det fristende å lete etter tippetips på nettet og bruke disse. Dersom spillet ikke vinner, er det ikke din feil og det føles godt å vite at du kan klandre noen andre. Problemet er at du ved å innta denne holdningen aldri vil bli god i å spille på fotball.

Du må ta ansvar for alle spill du plasserer og de som satser seriøst på fotballbetting vet hvordan de skal akseptere feil og at tap er en del av læreprosessen. Du må huske at du er i en lærekurve, og det betyr at du må fortsette å utvikle evnene dine og akseptere tap som ditt ansvar.

Dersom du kan gjøre det og samtidig følger de andre stegene over, vil du bli ekspert på seriøs fotballbetting.